O EXPERIENȚĂ UNICĂ

 Voucher-ul Belle Maison Spa este modul perfect prin care va puteti surprinde prietenii, familia si colegii cu o experienta unica. Cu ocazia zilei de nastere, a sarbatorilor de peste an sau a oricarui alt motiv de aniversare oferiti in dar rasfat , relaxare si stare de bine.

Voucher-ul este usor de comandat si personalizat. Il puteti ridica direct de la sediul nostru in doar cateva minute si daca nu v-ati hotarat la un ritual, terapeutii Belle Maison va vor oferi cele mai bune sfaturi astfel incat persoana draga sa aiba parte de o experienta memorabila. Rasfaturi din cap pana in picioare!

Daca timpul nu va permite sa ajungeti la noi va putem trimite voucher-ul prin curierat rapid cu plata ramburs iar daca valoarea acestuia este mai mare de 300 lei facem cinste cu transportul.

Valoarea in bani a voucher-ului nu se poate returna ulterior achizitiei acestuia. Terapiile/rasfaturile achizitionate nu pot fi schimbate cu alte servicii.

Valabilitatea voucher-ului este de 45 de zile. Voucherele valorice ce depasesc suma de 700 de lei sunt valabile timp de 3 luni de zile.

COMANDA

voucherul Belle Maison Spa