REMODELARE CORPORALĂ

Diagnosticare

SERVICIU GRATUIT

Într-o primă fază a procesului de slăbire, diagnosticarea se consideră a fi esenţială. De aceea, pentru o informare corectă cu privire la  greutatea ideală, la kilogramele în exces, la tonusul muscular, precum şi la numarul de calorii necesare, este recomandată diagnosticarea problemei şi prescrierea unui tratament special nevoilor individuale.

Masaj anticelulitic

Durata 30’/60’/90’/120’-Preţ: 90 lei/ 165 lei/ 225 lei/ 280 lei

Cu scopul de a elimina inesteticul aspect de coajă de portocală, masajul anticelulitic acţionează profund asupra ţesutului adipos, remodelând zonele pe care se lucrează.

Drenaj limfatic

Durata 60’/ 90’/120’ – Preţ: 165 lei/225 lei/280 lei

Pentru rezultate rapide şi de durată, se recomandă un masaj special al zonelor cu probleme, potenţat de acest drenaj limfatic, ce are o acţiune intensă asupra ţesutului pielii.

THOUSAND FLOWER DETOX WRAP!

Tratament corporal de detoxifiere si anticelulitic

Durata 60’/ Preţ: 279 lei

Detoxifiere si celulita – Impachetarea bogata in nutrient se face cu mult ceai verde, pentru a stimula sanatatea pielii si detoxifierea. Ajuta la stimularea procesului de eliminare a toxinelor si detoxifiere facandu-va sa va simtiti complet revigorat. In timpul impachetarii, se face un tratament facial cu produse vegane.

Tratamentul urmeaza 3 pasi importanti pentru revitalizarea pielii si restartarea metabolismului celular:

Exfolierea – prin care se indeparteaza celulele moarte lasa pielea stralucitoare si totodata stimuleaza producerea de noi celule si circulatia la nivelul pielii.
Masca – o sursa pretioasa de minerale si microelemente care ajuta la activarea metabolismului celular. Este foarte eficienta si in ceea ce priveste protectia antioxidare.
Hidratarea profunda – este facuta de balsamul din semintele de ceai verde activeaza mecanismele de aparare ale pielii.

 Endermologie (Dermocell)

Durata 30’ 45’/ Preţ: 85 lei/105 lei

Pe lângă reducerea vizibilă a celulitei, acest procedeu elimină toxinele , atenuând totodată şi vergeturile albe.

 

Presoterapie

Durata 45’/Preţ: 75 lei

Executată cu ajutorul unui aparat de presomasaj care execută un drenaj limfatic, presoterapia combate eficient celulita.

Electrostimulare

Durata 35’/Preţ: 50 lei

Echiventul a 6-8 ore de sport, electrostimularea grăbeşte procesul de pierdere în greutate, însă fără a depune prea mult efort. Rezultatele sunt vizibile într-o periodă extrem de scurtă.

Împachetări “la cald”

Durata 45’/ Preţ: 150 lei

Cu scopul de a elimina cantitatea de apă în exces din organism, aceste împachetări redau fermitate şi elasticitate pielii. Pielea râmâne catifelată şi perfect hidratată.