MASAJE

Masaj aromatic Yon-Ka 

Durata 60’/ 90’ – Preţ: 175 lei/ 235 lei

Delicios de aromatice, noile masaje Yon-Ka te poarta in 4 calatorii senzoriale de neuitat.

”Polynesian Journey”  aduce in prim-plan folosirea rocilor vulcanice pentru masajul spatelui, intreg cadrul desfasurandu-se in armonia parfumata a florilor de tiare si iasomie.

“Corsican Delight” se distinge prin masajul pe puncte de presopunctura si iti trezeste simturile datorita aromelor de mandarine si portocale dulci.

“Getaway to Provence” evadeaza din cotidian lasandu-te invaluit de parfumul lavandei si a imortelei ce te poarta catre o destinatie aparte.

“A walk in the forest” caracterizat de masajul picioarelor cu betele de bambus, ofera un boost al simturilor prin prezenta fresh a cedrului si a chiparosului.

Masaj semnatura Belle Maison Spa

Durata 60’/90’ – Preţ: 190 lei / 255 lei

Special gandit pentru oaspetii nostrii, masajul Belle Maison imbina cele mai eficiente tehnici de relaxare si detensionare cu uleiuri atent selectionate pentru a va rasfata simturile si trupul. Am ales in acest scop uleiul de tiare care are un parfum dulce si intens, impetuos si atractiv.

Tehnica masajului este versatila si se lucreaza cu miscari intense de decontracturare musculara, elongatii, masaj pe puncte de presopunctura.

Masaj cu  lumânări calde

Durata 60’ – Preţ: 225 lei

Nimic nu se compară cu senzaţia pe care o resimţi atunci când o lumânare cosmetică ţi se topeşte pe piele într-un elixir preţios, subtil parfumat şi cald, pe care terapeutul îl foloseşte ca ulei de masaj. Ca printr-o magie, trupul şi mintea se calmează instant, iar tu îţi recapeţi liniştea interioară. Un răsfăţ senzorial, care topeşte pur şi simplu stresul. În plus, nu doar relaxează muşchii încordaţi, dar totodată catifelează pielea.

Masaj relaxant cu uleiuri esenţiale Parfum de linişte

Durata 60’/ 90’/ 120’ – Preţ: 170 lei/ 230 lei/ 285 lei

Masajul aromaterapeutic “Parfum de linişte” are menirea de a spori buna dispoziţie, de a relaxa, detoxifia şi, totodată, de a energiza şi revitaliza corpul în funcţie de uleiurile esenţiale preferate. De aceea, mixăm cu grijă uleiurile de portocal cu cele de geranium, verbină, lemongrass, lavandă sau mentă.

Masaj cu miere Stele aurii

Durata 60’ – Preţ: 200 lei

Fiind un adevărat deliciu pentru întregul corp, acest masaj se face pe baza unei reţete homemade,

pregătită cu grijă din ingrediente naturale. Mierea în combinaţie cu scorţişoara, ierburile aromatice şi seminţele de susan, are un puternic rol exfoliant, nutritiv şi tonifiant. Dincolo de hidratarea în profunzime a pielii, masajul poate constitui şi un bun adjuvant în tratamentele anti-celulitice.

Masaj cu pietre calde Minerale Milenare

Durata 60’/ 75’ – Preţ: 190 lei/225 lei

Folosit încă din timpuri străvechi şi cu beneficii uluitoare în ceea ce priveşte detoxifierea, relaxarea şi echilibrarea energetică, acest tip de masaj e unul dintre cele mai solicitate la spa. Masajul nu se realizează doar cu mâinile, prin tehnici uşoare şi calmante, ci include şi poziţionarea unor roci vulcanice calde de-a lungul coloanei vertebrale, pe meridianele energetice. Căldura emanată de pietre permite mai bine absorbţia uleiului esenţial folosit în piele, o încălzeşte şi pregăteşte mai bine musculatura, astfel încât terapeutul poate lucra la un nivel mult mai profund. Masajul îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, relaxează şi echilibrează.

Masaj hawaiian Vibraţia Lomi Lomi

Durata 60’/ 90’- Preţ: 190 lei/260 lei

O formă veche de masaj practicat în Hawaii, Lomi Lomi are la bază armonia şi iubirea, principii fundamentale ale filosofiei hawaiane.

Cunoscut şi sub numele de Loving Hands, Lomi Lomi se caracterizează prin mişcări fluide şi ample, asemenea unor valuri care se plimbă pe tot corpul, practicienii folosindu-şi mai ales antebraţele. Este recomandat pentru dureri de ceafă, de umeri şi spate. Rezolvă problemele legate de stres, insomnie, depresie şi lipsa încrederii în sine.

Masaj hindus

Durata 75’/ 90’ – Preţ: 225 lei/ 250 lei

O călătorie tactilă prin ashram-urile hinduse. Masajul indian este unul dintre cele mai complexe tipuri de masaj, având la bază manevre specifice doar lui. Cu efecte foarte puternice, acesta ajută la menţinerea sănătăţii, prevenirea îmbătrânirii şi a îmbolnăvirilor. Ca tehnica presupune aplicarea unei presiuni uşoare pe punctele energetice, întinderi ale membrelor, mobilizări articulare şi masajul scalpului, cu rolul de a permite energiei să circule liber în organism. De asemenea, sunt folosite manevre de drenaj limfatic pentru eliminarea toxinelor.

Masaj ayurvedic

Durata 75’ – Preţ: 210 lei

Masajul ayurvedic are scopul de a îmbunătății circulația fluidelor vitale pentu a menține corpul și mintea sănătoase. Metoda ayurvedica echilibrează centrii energetici ai organismului, producând o stare generală de bine în tot corpul. Un efect benefic imediat al acestui masaj constă în relaxarea musculară, durerile legate de oboseala și încordarea cauzată de stările de stres dispar. Tipic pentru acest masaj sunt mișcările continue, cu presiuni intense și repetate. Mișcările sunt lente, relaxante și induc o stare de abandon total.

Masaj cu scoici fierbinţi

Durata 60’/ 75’ – Preţ: 200 lei/ 245 lei

Masajul cu scoici fierbinţi este un răsfăţ şi o adevărată binefacere pentru toţi cei care sunt obosiţi, sunt mereu stresaţi şi extrem de ocupaţi. Scoicile sunt aduse din sudul Oceanului Pacific, acolo unde localnicii le pregătesc special pentru a putea fi folosite în scop terapeutic, şlefuindu-le până când acestea capată o suprafaţă perfect netedă. Odată ajunse în centrele spa, scoicile sunt umplute cu un gel special, care produce o temperatură foarte ridicată, care se menţine o oră. Tehnicile speciale de masaj în combinaţie cu căldura scoicilor, cu muzica în surdină şi lumina difuză a lumânărilor au puterea de a-ţi relaxa muşchii încordaţi şi de a îndepărta toată tensiunea. La final, te vei simţi ca şi cum te-ai fi întors dintr-o călătorie pe malul Oceanului Pacific.

Masajul emotional

Durata 30’/60’- Preţ: 80 lei/145 lei

Te-ai gandit vreodata de unde vin emotiile? Orice gand din mintea ta, iti genereaza o emotie care poate varia de la insesizabil pana la foarte puternic. Emotia reprezinta asadar, reactia la nivel fizic al gandului tau. Ceea ce gandesti, simti in corpul tau ca stare emotionala.

Masajul emotional este o tehnica  de masaj terapeutic cu origine  din masajul abdominal chinezesc  CHI  NEI TSANG  al maestrului Mantak Chia.

Masajul se efectueaza numai pe abdomen. Se incepe in jurul  ombilicului- acolo unde pe langa toxine se creeaza si blocajele emotionale, se stocheaza si apoi afecteaza organele interne si buna functionare a tuturor sistemelor corpului, si se continua minutios pe toata suprafata abdomenului.