COSMETICA HIGH-TECH


Microdermabraziune

Durata 30′ / Preţ: 160 lei

 

Creată special pentru o curăţare în profunzime a tenului, microdermabraziunea elimină impurităţile şi celulele moarte de la primul nivel al pielii printr-o exfoliere blândă, pregătind tenul pentru absorbţia ingredientelor benefice acestuia. Astfel, acest tratament este unul dintre cele mai eficiente procedee, ce stimluează fluxul sanguin şi producţia de colagen proprie pielii.

Ultrasunete

Durata 30′ /Preţ: 120 lei

Bazată pe stimuli sonori, această terapie îmbunătăţeşte vizibil elasticitatea pielii şi estompează ridurile, având un efect de lifting facial. Metabolismul celular este stimulat în profunzime prin pătrunderea în epidermă a ingredientelor active din produsele benefice pielii.

Radiofrecvenţă

Durata 30 ‘/ Preţ: 150 lei

Cu scopul de a reda fermitate şi elasticitate pielii, acest procedeu acţionează direct în profunzimea acesteia, fără a afecta stratul exterior al tenului. Radiofrecvenţa are rolul de a reda, aşadar, conturul feţei, de a stimula producerea de colagen şi de elastină proprie pielii, şi de a intensifica procesul de regenerare al epidermei. 

PACHETE COMBINATE

Escale beauté şi radiofrecvenţă

Durata 50′ / preţ 240 lei

Tenul va deveni extrem de luminos în urma unui tratamentului facial Escale beauté de la Yon-Ka. În combinaţie cu o sesiune de radiofrecvenţă, care reface conturul feţei şi conferă pielii fermitate şi elasticitate, aceasta este cea mai bună metodă când îţi doreşti un chip radiant, cu aspect fresh şi tânăr.

Man express şi radiofrecvenţă

Durata 50’/ preţ 240 lei

Special conceput pentru domni, tratamentul facial Man Express oferă o hidratare corectă şi de durată pielii acestora. Radiofrecvenţa asigură rezultate şi mai spectaculoase întrucât reface conturul feţei şi conferă pielii fermitate şi elasticitate. La finalul acestui mix de terapii, chipul capătă un aspect odihnit, luminos şi proaspăt.

Escale beauté şi microdermabraziune

Durata 50′ / preţ 240 lei

După o exfoliere delicată a tenului obţinută cu ajutorul microdermabraziunii, tratamentul facial Escale beauté vine în completare, conferind pielii şi mai multă luminozitate şi strălucire.