EVENIMENTE LA SPA

Sunt multe feluri în care vă puteţi sărbători ziua de naştere, petrecerea de burlăciţe sau evenimentele importante din viaţa dumneavoastră. Dacă alegeţi însă răsfăţul la Belle Maison Spa, selectând unul dintre pachetele Private Zen, vă asigurăm că va fi o experienţă memorabilă.  În plus, reinventăm întâlnirile corporate. Astfel, împreună, putem organiza reuniuni Winners team
Spa Business Meeting sau Zen Management.Pentru mai multe detalii legate de evenimentele din pachetele Corporate Zen,  vă rugăm să ne scrieţi un email la relaxare@maisonspa.ro

PRIVATE ZEN 

Relax for friends – minim 4 persoane

 

Chiar dacă timpul nu vă este cel mai bun aliat şi nu puteţi petrece mai mult de 70 de minute, dar vă doriţi o petrecere la spa, avem soluţia perfectă.
·         Ritualul băii picioarelor cu arome florale (15’). Ritualul asociază baia picioarelor cu presopunctura, exfolierea și masajul picioarelor;
·         Masaj de relaxare Parfum de liniște (45’). Veți avea parte de relaxare ca la carte, un boost al bunei dispoziții, și vă simți complet energizați și revitalizați;
·         Masajul scalpului Idei Instant (10′);
·         Din partea casei, vă oferim ceai/limonadă și pișcoturi pe care le puteți savura în zona de relaxare sau în grădină.

 

Durata 70′/ Preţ: 180 lei de persoană

SPA PARTY

minim 4 persoane

 

 
Ce poate fi mai placut decat o escapada relaxanta cu fetele inaintea zilei nuntii? Departe de zgomotul orasului, intr-un ambient intim, lasati-va rasfatate si ciocniti un pahar de sampanie depanand amintiri.
·         4x Masaj aromaterapeutic 40’ – masaj aromaterapeutic profund, care foloseste uleiuri cu proprietati de vindecare. In functie de uleiurile folosite, masajul va stimuleaza sistemul limfatic si circulator, elimina toxinele, va creeaza o senzatie profunda de relaxare.
·         4x Idei instant 10′ – Masajul scalpului, antidotul antistres
·         4x Natura vie 20′ (tratament cu facial:demachiere, gomaj, masaj cu produse bio de la PHURA)
·         4x Ritualul picioarelor 10′ – Baie la picioare cu arome florale si exfolierea talpilor
·         Din partea casei, leneveală în jacuzzi (30′),  ceai, muzică de suflet şi bună dispoziţie.

 

Durata 110′ / Preţ : 245 lei de persoană

CORPORATE ZEN

 

Organizaţi întâlnirile corporate la Belle Maison Spa şi veţi descoperi o nouă strategie de relaţionare între membrii echipei, într-o atmosferă benefică atât business-ului, cât şi sănătăţii.  Aici, aveţi toate şansele pentru a vă redobândi entuziasmul, optimismul şi puterea de muncă. Aşadar, ce aţi spune de o terapie antistres şi un ceai aromat? Aveţi deja idei proaspete? Atunci puteţi lua agenda mai aproape de dumneavoastră.
Win Team – Aţi organizat un concurs la serviciu? Iată ce scrie pe cupa echipei câstigătoare: “Petrecere la Belle Maison Spa”. Pachetele alese le personalizăm în funcţie de dorinţe.
 
Stres Management – La sfârşitul unei zile cu şedinţe lungi şi discuţii aprinse, aveţi tot dreptul să cereţi  o oră de relaxare. Masajul umerilor şi al scalpului vă poate face să vă simţiţi ca nou! Prin urmare, programaţi-vă o întâlnire cu Belle Maison Spa!
 
Spa Meeting – Doriţi  o întalnire care sa vă impresioneze clienţii, sau poate că astăzi doriţi un moment în care să-i vorbiţi deschis colegului, fără a folosi termeni impresionanţi ca deadline, cash-flow, obiective… atunci veniţi împreună la Belle Maison Spa!
 
Zen ManagementPentru managerii care pun extrem de mult accent pe evoluţie, şi care sunt conştienţi că oboseala e de multe ori un impediment în calea succesului, v-am pregătit programe speciale cu un coach renumit la nivel naţional. Acestea vor fi completate cu un ritual de relaxare, care să vă destindă complet.