REMODELARE CORPORALĂ

Diagnosticare

SERVICIU GRATUIT

Într-o primă fază a procesului de slăbire, diagnosticarea se consideră a fi esenţială. De aceea, pentru o informare corectă cu privire la  greutatea ideală, la kilogramele în exces, la tonusul muscular, precum şi la numarul de calorii necesare, este recomandată diagnosticarea problemei şi prescrierea unui tratament special nevoilor individuale.

Masaj anticelulitic

Durata 30’/60’/90’/120’-Preţ: 90 lei/ 165 lei/ 225 lei/ 280 lei

Cu scopul de a elimina inesteticul aspect de coajă de portocală, masajul anticelulitic acţionează profund asupra ţesutului adipos, remodelând zonele pe care se lucrează.

Drenaj limfatic

Durata 60’/ 90’/120’ – Preţ: 165 lei/225 lei/280 lei

Pentru rezultate rapide şi de durată, se recomandă un masaj special al zonelor cu probleme, potenţat de acest drenaj limfatic, ce are o acţiune intensă asupra ţesutului pielii.

Radiofrecvenţă

Durata 30’/ Preţ: 195 lei (Şedinţa/ Zona)

Se consideră a fi cea mai nouă tehnologie folosită în eliminarea ţesutului adipos nedorit. Fără a fi nevoie de o intervenţie chirurgicală, acest procedeu redă  vizibil elasticitatea şi aspectul plăcut al pielii, eliminând  celulita.

 Endermologie (Dermocell)

Durata 30’ 45’/ Preţ: 85 lei/105 lei

Pe lângă reducerea vizibilă a celulitei, acest procedeu elimină toxinele , atenuând totodată şi vergeturile albe.

 

Presoterapie

Durata 45’/Preţ: 75 lei

Executată cu ajutorul unui aparat de presomasaj care execută un drenaj limfatic, presoterapia combate eficient celulita.

Electrostimulare

Durata 35’/Preţ: 50 lei

Echiventul a 6-8 ore de sport, electrostimularea grăbeşte procesul de pierdere în greutate, însă fără a depune prea mult efort. Rezultatele sunt vizibile într-o periodă extrem de scurtă.

Împachetări “la cald”

Durata 45’/ Preţ: 150 lei

Cu scopul de a elimina cantitatea de apă în exces din organism, aceste împachetări redau fermitate şi elasticitate pielii. Pielea râmâne catifelată şi perfect hidratată.