RĂSFĂȚURI

Ritualul băii picioarelor Tradiţia filosofilor

Durata 30’/Preţ: 70 lei

Inspirat de ritualul antic al filosofilor,care cugetau în timp ce îşi bucurau tălpile în apă proaspătă, această procedură relaxează şi echilibrează graţie tehnicilor de presopunctură, masaj şi exfoliere.

 

Exfoliere corporală cu sare de mare cu diferite arome

Durata 30’/Preţ: 95 lei

Procedura îţi răsfaţă simţurile cu arome delicioase, dar totodată îndepărtează celulele moarte, catifelând pielea şi stimulând oxigenarea celulară.

Împachetare cu unt de shea Hidratare Profundă

Durata 30’/Preţ: 125 lei

Untul de shea obţinut din coaja nucilor arborelui de Shea, cunoscut şi ca arborele tinereţii, are multiple beneficii pentru piele. Astfel, o împachetare cu unt de shea are un puternic rol hidratant şi cicatrizant, protejează pielea împotriva îmbătrânirii premature şi o calmează. După o sesiune de împachetare cu unt de shea, pielea îşi recapată frumuseţea naturală.

Masaj facial cu ulei de argan

Durata 20′ / Preţ: 55 lei

Cu scopul de a netezi pielea, masajul cu ulei de argan îmbunătăţeşte aspectul tenului şi îi redă luminozitatea.

 

Masaj pentru scalp Idei Instant

Durata 20’ / Preţ: 50 lei

Menit să elimine tensiunea şi să elibereze orice blocaj, acest masaj te destinde şi te face să uiţi de griji, fiind deopotrivă şi o metodă eficientă de îngrijire a podoabei capilare, prevenind astfel căderea părului.

Rejuvance

Durata 60’ / Preţ: 150 lei

* La 5 sedinte achizitionate primiti 1 sedinta cadou

Masajul facial Rejuvance este o tehnica manuala si complet naturala de tratament facial ce nu implica folosirea de creme, seruri sau aparate cosmetice.

Este un masaj usor, delicat cu miscari de alunecare pe tesutul conjunctiv si presiuni usoare pe muschii faciali, ce ofera tenului un efect de lifting.

Se recomanda un set de 6 sedinte de Rejuvance la interval de doua – trei zile deoarece fiecare sedinta in parte se adreseaza unor structuri diferite ale fetei, craniului si umerilor. Dupa terminarea celor 6 sedinte se recomanda sedintele de intretinere, personalizate, o data sau de doua ori pe luna. Acestea vor accentua rezultatele initiale si vor ajuta la incetinirea procesului de imbatranire a tenului.

Fiecare sedinta dureaza aproximativ o ora iar efectele se pot observa inca de la prima sedinta. Astfel se va observa o schimbare a pielii (devine mai roz si mai luminoasa deoarece celulele pielii se oxigeneaza), liniile fine dispar iar cele mai adanci se netezesc, muschii fetei isi recapata tonusul si elasticitatea, toxinele se elimina datorita imbunatatirii circulatiei limfei iar umflaturile de sub ochi si cearcanele negre sunt mult ameliorate.

Deoarece Rejuvance se adreseaza si meridianelor energetice, fluxul de energie devine mai armonios ceea ce confera o stare de bine si de relaxare profunda.

Drenaj facial

Durata 30’ / Preţ: 80 lei

Tratament anti-age prin excelenta, drenajul facial este un “must have” pentru tenurile mature ( +30 ani). Este o tehnica profunda si intens relaxanta care are ca rezultat netezirea ridurilor, oxigenarea tenului si obtinerea unei luminozitati de durata.

Recomandarea specialistului: 2 sedinte pe saptamana.

Răsfăţ jacuzzi

Durata 30’/ Preţ: 110 lei

Vă invităm la clipe de leneveală în jacuzzi, unde puteţi savura şampanie, pişcoturi sau ceai.