MASAJE

Masaj relaxant cu uleiuri esenţiale Parfum de linişte

Durata 60’/ 90’/ 120’ – Preţ: 165 lei/ 225 lei/ 280 lei

Masajul aromaterapeutic “Parfum de linişte” are menirea de a spori buna dispoziţie, de a relaxa, detoxifia şi, totodată, de a energiza şi revitaliza corpul în funcţie de uleiurile esenţiale preferate. De aceea, mixăm cu grijă uleiurile de portocal cu cele de geranium, verbină, lemongrass, lavandă sau mentă.

Masaj cu miere Stele aurii

Durata 60’ – Preţ: 200 lei

Fiind un adevărat deliciu pentru întregul corp, acest masaj se face pe baza unei reţete homemade,

pregătită cu grijă din ingrediente naturale. Mierea în combinaţie cu scorţişoara, ierburile aromatice şi seminţele de susan, are un puternic rol exfoliant, nutritiv şi tonifiant. Dincolo de hidratarea în profunzime a pielii, masajul poate constitui şi un bun adjuvant în tratamentele anti-celulitice.

Masaj cu pietre calde Minerale Milenare

Durata 60’/ 75’ – Preţ: 190 lei/225 lei

Folosit încă din timpuri străvechi şi cu beneficii uluitoare în ceea ce priveşte detoxifierea, relaxarea şi echilibrarea energetică, acest tip de masaj e unul dintre cele mai solicitate la spa. Masajul nu se realizează doar cu mâinile, prin tehnici uşoare şi calmante, ci include şi poziţionarea unor roci vulcanice calde de-a lungul coloanei vertebrale, pe meridianele energetice. Căldura emanată de pietre permite mai bine absorbţia uleiului esenţial folosit în piele, o încălzeşte şi pregăteşte mai bine musculatura, astfel încât terapeutul poate lucra la un nivel mult mai profund. Masajul îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, relaxează şi echilibrează.

Masaj hawaiian Vibraţia Lomi Lomi

Durata 60’/ 90’- Preţ: 190 lei/260 lei

O formă veche de masaj practicat în Hawaii, Lomi Lomi are la bază armonia şi iubirea, principii fundamentale ale filosofiei hawaiane.

Cunoscut şi sub numele de Loving Hands, Lomi Lomi se caracterizează prin mişcări fluide şi ample, asemenea unor valuri care se plimbă pe tot corpul, practicienii folosindu-şi mai ales antebraţele. Este recomandat pentru dureri de ceafă, de umeri şi spate. Rezolvă problemele legate de stres, insomnie, depresie şi lipsa încrederii în sine.

Masaj hindus

Durata 75’/ 90’ – Preţ: 225 lei/ 250 lei

O călătorie tactilă prin ashram-urile hinduse. Masajul indian este unul dintre cele mai complexe tipuri de masaj, având la bază manevre specifice doar lui. Cu efecte foarte puternice, acesta ajută la menţinerea sănătăţii, prevenirea îmbătrânirii şi a îmbolnăvirilor. Ca tehnica presupune aplicarea unei presiuni uşoare pe punctele energetice, întinderi ale membrelor, mobilizări articulare şi masajul scalpului, cu rolul de a permite energiei să circule liber în organism. De asemenea, sunt folosite manevre de drenaj limfatic pentru eliminarea toxinelor.

Masaj ayurvedic

Durata 75’ – Preţ: 210 lei

Masajul ayurvedic are scopul de a îmbunătății circulația fluidelor vitale pentu a menține corpul și mintea sănătoase. Metoda ayurvedica echilibrează centrii energetici ai organismului, producând o stare generală de bine în tot corpul. Un efect benefic imediat al acestui masaj constă în relaxarea musculară, durerile legate de oboseala și încordarea cauzată de stările de stres dispar. Tipic pentru acest masaj sunt mișcările continue, cu presiuni intense și repetate. Mișcările sunt lente, relaxante și induc o stare de abandon total.

Masaj cu scoici fierbinţi

Durata 75’/ 90’ – Preţ: 200 lei/ 245 lei

Masajul cu scoici fierbinţi este un răsfăţ şi o adevărată binefacere pentru toţi cei care sunt obosiţi, sunt mereu stresaţi şi extrem de ocupaţi. Scoicile sunt aduse din sudul Oceanului Pacific, acolo unde localnicii le pregătesc special pentru a putea fi folosite în scop terapeutic, şlefuindu-le până când acestea capată o suprafaţă perfect netedă. Odată ajunse în centrele spa, scoicile sunt umplute cu un gel special, care produce o temperatură foarte ridicată, care se menţine o oră. Tehnicile speciale de masaj în combinaţie cu căldura scoicilor, cu muzica în surdină şi lumina difuză a lumânărilor au puterea de a-ţi relaxa muşchii încordaţi şi de a îndepărta toată tensiunea. La final, te vei simţi ca şi cum te-ai fi întors dintr-o călătorie pe malul Oceanului Pacific.

Masaj cu lumânări calde

Durata 60’- Preţ: 225 lei

Nimic nu se compară cu senzaţia pe care o resimţi atunci când o lumânare cosmetică ţi se topeşte pe piele într-un elixir preţios, subtil parfumat şi cald, pe care terapeutul îl foloseşte ca ulei de masaj. Ca printr-o magie, trupul şi mintea se calmează instant, iar tu îţi recapeţi liniştea interioară. Un răsfăţ senzorial, care topeşte pur şi simplu stresul. În plus, nu doar relaxează muşchii încordaţi, dar totodată catifelează pielea.