Noua dimensiune a stării de bine la Belle Maison Spa

Posted: October 14, 2015 By: Comment: 0

Se împlinesc în curând cinci ani de când vă invitam pentru prima dată să treceţi pragul...

Dragi iubitori de relaxare,

Se împlinesc în curând cinci ani de când invitam pentru prima dată treceţi pragul Belle Maison Spa, o oază de relaxare în mijlocul naturii, într-o zonă rezidenţială din Otopeni. Chiar de atunci, de la bun început, mi-am dorit ca orice vizită la spa se transforme într-o experienţă autentică a relaxării şi a stării de bine, a unei călătorii interioare în timpul căreia întreaga atenţie fie dirijată înspre propria voastră persoană.

Odată cu trecerea timpului, mi-am dat seama Belle Maison Spa este mai mult decât o activitate antreprenorială reuşită, este o poveste şi în acelaşi timp un mod de viaţă, cu care oaspeţii noştri rezonau. Astfel, ca poată face parte din povestea noastră chiar şi cele mai ocupate persoane, care înainte nu reuşeau se depărteze prea mult de centrul oraşului, am mutat Belle Maison Spa mai aproape de voi toţi, pe strada Speranţei, transformând acest loc într-o destinaţie SPA la îndemână tuturor celor care îşi doresc pornească într-o călătorie a simţurilor chiar în inima Capitalei.

Din dorinţa de a fi mai aproape de oaspeţii Belle Maison spa, de a acorda o atenţie mai mare nevoilor acestora şi de a cunoaşte şi asculta dorinţele lor, am petrecut şi petrec mult timp în centrul spa. Mi-am dat seama toţi sunt în căutarea unor servicii de calitate, dar şi a unui loc cu care se identifice. Treptat, s-a format o comunitate de oameni deschişi în legătură cu etapele şi secretele dezvoltării unei stări de bine autentice. Astfel ideea găzduirii unor workshop-uri tematice (nutriţie, yoga, dezvoltare personală şi spirituală, life balance şi stress&time management) a venit natural. Lună de lună, la Belle Maison Spa, vom putea petrece timp alături de oameni frumoşi care împărtăşească şi transmită mai departe experienţele de viaţă, dornici înfrumuseţeze traiul şi facă o diferenţa (cât de mică) în vieţile celor din jur.

Una dintre femeile pe care le apreciez şi care reprezintă o sursă de inspiraţie este Lorena Buhnici, specialist în comunicare şi marketing, fondatoarea unor proiecte media de succes, mama unei fetiţe superbe şiîncepând de luna aceasta, imaginea Belle Maison Spa. Însă mai multe detalii despre această realizare vor fi dezvăluite într-un articol viitor.

Până atunci, aştept pe toţi într-o călătorie a simţurilor, a dezvoltării personale şi a regăsirii de sine, experimentând astfel noua dimensiune a stării de bine.

Cu mult drag,
Angela Coman
Co-Fondatoare Belle Maison Spa

Avatar
AUTHOR

Belle Maison Spa

All stories by: Belle Maison Spa